Emelie Nilsen

Vårens planer och projekt!

Det är drygt ett år sedan vi köpte vårt hus. Förra våren var vi tvungna att åtgärda lite större saker så som värmesystemet i huset, vettiga men tråkiga utgifter. Detta året börjar vi med lite roligare projekt. Först ut är en bra hundgård, det har vi påbörjat i helgen. Mark som tidigare varit täckt med grönska har frigjorts och grindarna börjar komma på plats. 

Här har det röjts och körts många vändor med ris. Hundgården kommer sträcka sig in under altanen för vind och solskydd. Här ser ni även vår tråkiga husgrund som ska målas. Går det att måla husgrunden vit? Eller är det fruktansvärt opraktiskt? Tycker de flesta målar sina grunder gråa, vilket i min smak ser lite tråkigt ut.

Altanen är även ett av vårens projekt, den ska byggas om och alla bruna detaljer ska målas vita. Jag har så svårt att förstå mig på 60-talet. VARFÖR valde man bruna och gröna detaljer? Hemskt! Vår altan har dock en väldigt fin utsikt i söderläge och det ska bli så härligt att få den fin!

Lillfisen som ständigt vill vara med. Hon är så uppmärksam och blir förbannad om hon inte har utsikt över vad vi gör när hon sitter i vagnen. Helst vill hon vara hos mig eller Johan för att verkligen kunna se vad vi gör och ha koll på läget när vi jobbar i trädgården.

Att vi har kunnat komma igång så här tidigt med trädgården, redan i början av mars? Vi har sån tur med vädret!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats