Emelie Nilsen

Dessa molniga sommardagar, känns som att sommarvärmen kom samtidigt som våren i år och sedan lämnade oss. Det har dock inte hindrat oss från att hänga på stranden, barnen är inte lika kräsna med vädret som vi vuxna, stranden är rolig att bygga sandslott i oavsett väder! 🙂

Just nu: Jag har hoppat in för att jobba två nattpass denna helg, trodde det skulle vara easy peasy med tanke på att jag varit vaken mest hela tiden under de senaste året som mammaledig. Det var inte riktigt som jag tänkt mig, det har varit en kamp på liv och död att hålla sig vaken om nätterna!

Just nu i denna stund: Jag är dundermätt efter en god tacomiddag, längtar tills måndag då semestern återgår till sitt vanliga och jag kollar dekorationer till tårtor. Jag har 3 tårtor jag planerar för framöver, så kul!

Just nu är jag hooked on: Handmaids Tale, antagligen ett år efter alla andra. Men vilken bra serie, det är så svårt att slita sig från den!

Just nu funderar jag på: Ifall vi ska göra en Ullaredresa i Augusti, Estrid börjar förskolan och 6-åringen börjar skolan. Eller kanske är det dags att börja internetshoppa? Känns som att båda barnens garderob behöver förnyas helt!

Just nu önskar jag: En resa, egentligen vart som, bara jag och Johan. Vi hade verkligen, verkligen behövt att komma iväg ensamma, om så bara för en natt. Tips på bra weekends någon?

Just nu irriterar jag mig på: Systemet när barnen ska börja på förkolan. Mer om det senare, men vi har väldigt svårt att få ihop schemat i Augusti när jag börjar plugga, Johan jobbar, Estrid inte fyllt 1 år än och sedan en inskolning. Det blir en intressant månad!

 

Just nu är jag glad över: Min fina, fina familj. Att ha haft en tuff graviditet, varit ensam hemma i ett år samtidigt som Johan varit nyanställd och haft nytt jobb har utan tvekan varit kämpigt. Det har varit en prövan för oss alla inklusive vårt förhållande. Men nu har vi en underbar semester framför oss och sedan är vi påväg mot vardag och rutiner, det känns bra!

 

Just nu vill jag fokusera på: Jag vill få klart min förlossningsberättelse, jag har skrivit på den i snart ett år. Den består mestadels av klotter, notiser och osammanhängande rader hittills men jag vill så gärna ha en välskriven förlossningsberättelse för framtiden. Man glömmer så fort, jag vill kunna kolla tillbaka, minnas och kanske visa Estrid!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Härliga bilder! Den serien är så bra, svårt att slita sig ifrån. Köpenhamn är en mysig och trevlig stad och perfekt för att åka på en weekend till! ?

    1. emelienilsen

      Tack för tipset, Köpenhamn har vi varit inne på! Ja visst är den, men nu i slutet av säsong 2 blir man bara så frustrerad! Nästan så man vill sluta kolla! 😛

  2. Frida

    Här har det varit rätt fint de flesta dagar. Tycker dock att det är rätt mysigt med lite regn och åska ibland så det får gärna komma in under kvällarna. Då har man även en anledning att sitta inne och kolla Handmaids tale 😀 Tycker också att den serien är så himla bra!

    1. emelienilsen

      Åh vad skönt, här har det varit riktigt ruskväder under en period nu! Jo men så är det, dessutom behövs regniga dagar för att få lite hemmasysslor gjorda med! 🙂

  3. Joanna

    Fina bilder. Hoppas att inskolningen går bra sen. Jag har också en inskolning framför mig med min son som är lite mer än ett år, Nervöst.

stats