Emelie Nilsen

Krypande och supergoda chokladmuffins!

Torsdag, en bra dag. Johan är vanligtvis pappaledig fredagar så vi får långhelg tillsammans. Vädret är är dock lite ruskigt, får mer höst än vårkänsla utomhus. Samvetet tryter lite att jag inte varit ute mer med valpen och Estrid men man vill bara vara inomhus och mysa. 

Det obligatoriska morgonkaffet, cirkus 3 koppar innan jag blir människa. 

Trots ruskväder har det hänt två roliga saker. Estrid har börjat ställa sig i krypposition. Hon tar stöd i soffan och ställer sig på alla fyra. Det går så fort nu! Jag har även hittat det perfekta receptet på glutenfria muffins! Har letat med ljus och lykta efter goda glutenfria recept, igår bakade jag helt underbart goda chokladmuffins!

  • 2 Ägg
  • 2 dl Strösocker
  • 2 tsk Vaniljsocker
  • 2 dl Glutenfri mjölmix
  • 1 dl Kakao
  • 2 tsk Bakpulver
  • 1 dl Rapsolja
  • 1,5 dl Kokhett vatten

Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna, oljan och vattnet. Fördela i 12 muffinsformar, in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter.

Recept på glutenfri tårtbotten, vegansk tårtbotten och glutenfria muffins till dopet – check! Läget under kontroll! Nöjd mamma och glad Estrid!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats