emelienilsen

Emelie Nilsen

Helgens höjdpunkter

Då var det måndag igen, en härlig sådan. Estrid kände att sovmorgon stod på schemat och väckte inte mig fören 09.30, ren lycka! Inte sämre blev det av att sambon tagit disken och plockat undan efter gårdagens middag på morgonen innan han for till jobbet, Vanligtvis gör vi sånt kvällen innan då jag hatar att vakna till ett stökigt kök men vi var så trötta efter helgen och somnade ifrån det.

Älskade lilla knubbis!

Helgens höjdpunkter har varit följande:

Golvet i Estrids rum blev färdigt. Lycka, nu är det inredningen kvar. Vi var inne i stan och inhandlade gardiner, annat smått och ett tyg som jag ska klä in en gammal gungstol med.

Trevligt sällskap! Vänner ifrån Skåne har varit här hela helgen. De köpte en valp av oss förra året och därefter har vi hållit kontakten. Gubbarna delar intresset av jakt medan Louise och jag delar hästar som intresse,

Träning har kommit igång. Johan hjälpte mig att hämta hem en crosstrainer igår kväll.  Nu kommer träningen bli roligare även de dagar det är grått och tråkigt ute och barnvagnspromenader inte känns lockande.

10 veckor! Hurra, i söndags blev Estrid 10 veckor. HJÄLP vad tiden går fort!

Så himla fin presentkorg vi fick av vårt besök! 

Veckans planer:

Jobb! Jag ska på första besöket på ett nytt jobb som jag ska göra första passet på senare i månaden, så kul och spännande!

SlutförandeDe sista finsnickerierna i Estrids rum ska målas plus en byrå till hennes kläder. Ska bli skönt att bli klar!

Öppna förskolan, Heter det så? Dit man kan gå en gång i veckan för att träffa andra mammor och små? Pga sjukdom och annat har vi inte tagit oss dit än men tänkte köra premiär denna veckan!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emelienilsen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats