emelienilsen

Emelie Nilsen

Långresa med Estrid!

I onsdags var jag och Estrid på långresa för att hälsa på nära vänner till oss. Deras son är bara sex månader äldre än vår lilla Estrid. Det blev kaffe, mammaprat och barnvagnspromenad. Det är galet var tankar och funderingar som dyker upp när man är mamma, alltid något nytt. Det är inte svårt att fördriva tiden med andra nyblivna mammor, det är skönt att kunna bolla tankar och idéer!

6 månader känns inte långt bort, men gud vilken skillnad det var på barnen, så fort de växer! Tanken att Estrid ska vara så stor om bara 6 månader känns nästan omöjlig!

Höstrusk. Häromkring ligger en mjölkig dimma konstant ute, det gör att man drar sig lite för att gå utanför dörren. Det är skönare att vara inne och greja om dagarna, men en liten kort promenad lyckades vi komma ut på!

Mysiga ungar! En liten fundering dock, är det helt oacceptabelt att ha bilbarnstolen fram? Om man kopplar ur airbagen där? Estrid blir alltid lite kinkig när vi ska åka bil längre än en timma, vore skönare och bekvämare för oss båda om hon kunnat sitta bredvid mig där fram!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emelienilsen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats