Header Image

Emelie Nilsen

28 år, nybliven mamma, bor med sambon Johan, bonussonen, bebisen och tre hundar. Små glimtar ur vårt familjeliv och mycket fokus på djur och natur som är familjens stora intresse!

Glutenfri Rabarberpaj

Publicerad,

 

Glutenfri rabarberpaj

1 L finhackade rabarber

Strö över:

1 dl Strösocker

1 msk potatismjöl

1 msk vaniljsocker

Glutenfri Rabarberpaj

Till smuldegen:

4,5 dl Glutenfria havregryn

4,5 dl Glutenfri mjölmix (Jag använder finax)

7-9 msk Strösocker

1 msk Vaniljsocker 

300 g Margarin

Blanda de torra produkterna, tärna ner margarinet i små bitar. Använd elvisp för att röra ihop allt tills det blir lite större klumpar. Strö över rabarbern i formen och in i ugnen, 175 grader. Låt den stå inne tills den får en fin yta, minst 20 minuter!

 

Ovan har ni världens godaste paj, mums! Har ni massa rabarber i trädgården borde ni pröva denna! Här är vädret fortfarande grått och trist, så typiskt när det är semester. Vi går mest hemma och pular, bakar, lagar mat och pysslar lite här och där. Förhoppningsvis vänder  vädret snart, hur ser det ut i övriga Sverige?

 

6 Kommentarer

  1. Men oj så smarrigt och somrigt! 😀 Himla härligt med ett recept och vore så kul att testa! <3 Kram

  2. Åh, vilket tips! ^^

  3. Vad gott det såg ut 🙂

  4. Ser jätte gott ut 😀

  5. Men åh sååå gott, ska tipsa en kollega om receptet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *