1 L finhackade rabarber
Strö över:
1 dl Strösocker
1 msk potatismjöl
1 msk vaniljsocker
Till smuldegen:
4,5 dl Glutenfria havregryn
4,5 dl Glutenfri mjölmix (Jag använder finax)
7-9 msk Strösocker
1 msk Vaniljsocker
300 g Margarin
Blanda de torra produkterna, tärna ner margarinet i små bitar. Använd elvisp för att röra ihop allt tills det blir lite större klumpar. Strö över rabarbern i formen och in i ugnen, 175 grader. Låt den stå inne tills den får en fin yta, minst 20 minuter!
Ovan har ni världens godaste paj, mums! Har ni massa rabarber i trädgården borde ni pröva denna! Här är vädret fortfarande grått och trist, så typiskt när det är semester. Vi går mest hemma och pular, bakar, lagar mat och pysslar lite här och där. Förhoppningsvis vänder vädret snart, hur ser det ut i övriga Sverige?
Men åh sååå gott, ska tipsa en kollega om receptet <3
Ser jätte gott ut 😀
Vad gott det såg ut 🙂
Åh, vilket tips! ^^
Men oj så smarrigt och somrigt! 😀 Himla härligt med ett recept och vore så kul att testa! <3 Kram
Ja, riktigt gott! 🙂