Emelie Nilsen

Glutenfri Rabarberpaj

 

Glutenfri rabarberpaj

1 L finhackade rabarber

Strö över:

1 dl Strösocker

1 msk potatismjöl

1 msk vaniljsocker

Glutenfri Rabarberpaj

Till smuldegen:

4,5 dl Glutenfria havregryn

4,5 dl Glutenfri mjölmix (Jag använder finax)

7-9 msk Strösocker

1 msk Vaniljsocker 

300 g Margarin

Blanda de torra produkterna, tärna ner margarinet i små bitar. Använd elvisp för att röra ihop allt tills det blir lite större klumpar. Strö över rabarbern i formen och in i ugnen, 175 grader. Låt den stå inne tills den får en fin yta, minst 20 minuter!

 

Ovan har ni världens godaste paj, mums! Har ni massa rabarber i trädgården borde ni pröva denna! Här är vädret fortfarande grått och trist, så typiskt när det är semester. Vi går mest hemma och pular, bakar, lagar mat och pysslar lite här och där. Förhoppningsvis vänder  vädret snart, hur ser det ut i övriga Sverige?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats